parque-terramar-smart-music-solutions

El Festival Jardins de Terramar de Sitges anuncia una nova edició del 29 de juliol al 12 d’agost

Actualitzat

ACN Sitges.-La propera edició del Festival Jardins de Terramar de Sitges se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. L’Ajuntament i la promotora Terra Musica & Events han anunciat aquest dimarts les dates de la represa de l’esdeveniment,

després que el passat 2020 el suspenguessin degut a la pandèmia de la covid-19. Els organitzadors van anul·lar l’última edició quan feia pocs dies que s’havia declarat l’estat d’alarma davant el temor que el festival quedés “desvirtuat”. Per a aquest proper estiu, però, garanteixen que “mantindran la mateixa essència” de les edicions anteriors. Per ara no han fet públic cap dels noms que actuaran aquest 2021, però avancen que la programació inclourà artistes catalans i també de renom internacional.

“El talent local i la col·laboració del teixit empresarial tindran un paper rellevant en la concepció del festival”, destaca l’Ajuntament de Sitges en un comunicat emès aquest dimarts. El Festival Jardins de Terramar se celebra des de l’estiu del 2017. Des d’aleshores ha reunit artistes de renom internacional com Joan Baez, Gregory Porter, Texas, Gloria Gaynor o Rick Astley.

Show Buttons
Hide Buttons